Za treći i četvrti maj, bile su predviđene tri utakmice prvog kola: za subotu dvomeč između Bodroga i Uličnih pasa, a za nedelju derbi Stari Grad – Centurion. Na žalost, usled loših vremenskih prilika odigrana je samo jedna subotnja utakmica, dok je druga prekinuta, a gradski derbi odložen.

Nove ekipe – Bodrog i Ulični psi odigrali su vrlo zanimljiv i kvalitetan meč, uprkos izuzetno lošem vremenu i kiši koja je neprestano pretila da prekine utakmicu. Gosti iz Bačkog Monoštora udarali su prvi i postigli solidnih 95 trčanja za 8 viketa. Činilo se da taj rezultat može biti odbranjen, međutim iskusno partnerstvo Bangladešana Apona (24) i juče ponajboljeg igrača Rifata ul-Islama (30*) već u poslednjem bacanju jedanaestog overa donelo je pobedu najmlađem beogradskom timu.

U drugoj utakmici dvomeča, Ulični psi su krenuli agresivno, međutim, sjajne sudije Milijanović i Dugić su krajem petog overa procenile da vremenski uslovi ne dozvoljavaju da se utakmica nastavi, pa je meč prekinut pri rezultatu 47-3.

Derbi utakmica predviđena za nedelju između aktuelnog prvaka – Starog grada i Centuriona odložena je za 17.maj.

Bodrog Jeleni 95-8 (D.Balog 18, Perumalsamy 18*; Didanović 2-17) – Ulični psi 96-4 (Rifat Ul-Islam 30*, Apon 24 – Civrić 2-30). Ulični psi pobedili za 6 viketa, 9 overa pre kraja.   

Ulični psi 47-3 (5 overs) (Apon 19*, Kalhara 11*; P.Balog 2-10) – utakmica prekinuta- meč nerešen.

Sledećeg vikenda na programu je drugo kolo, Bodrog u Monoštoru dočekuje ekipu Centuriona, dok Stari Grad otvara svoju sezonu utakmicom protiv Uličnih pasa.

Previous PostNext Post