U poslednjoj utakmici Kriket prvenstva Srbije, u malom gradskom derbiju, Stari Grad je savladao stare rivale iz istočnog beogradskog predgrađa, ekipu Mirijeva.

Ubojita igra sigurnog Van Renena (50) i furioznog Bartona (49*) , uz solidan doprinos Neškovića (20) i Binga (15*) dovela je Terijere do vrlo visokog skora od 183 trčanja uz 6 izgubljenih bacača. Ruku na srce, ovako visokom skoru doprinela je i dekoncentrisanost Mirijevaca u polju koji su sedam puta ispuštali najbolji udarački dvojac.

Mirijevo usled odsustva ponajboljih igrača ove sezone: Tošića, Ranitovića i Saranga, u drugom iningsu nije uspelo da uvede meč u uzbudljivu završnicu. Međutim, svakako treba istaći odličnu partiju povratnika u redove Starog grada  Rifata ul-Islama koji je sa statistikom od 4-9 bio prava noćna mora za mirijevske udarače od kojih su samo Henderson (23) i Đokić (11) uspeli da zabeleže dvocifreni skor.

Na kraju : Stari Grad 183/6 (Barton 49*, Van Renen 50, Nešković 20) – Mirijevo 93a.o. (Henderson 23, Đokić 11, Ul-Islam 4-9).

Previous PostNext Post